2011. dec 15.

Kreatív stúdió

írta: Igekötő
Kreatív stúdió

Cégbemutató a facebook profilra

DaVinci Studio

Cégünk a kezdetekben dekorációs és reklám anyagok előállítására, forgalmazására szakosodott. A grafikai tevékenységen túl, gépparkunk folyamatos fejlesztésével digitális nyomdává nőttük ki magunkat.

Ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük tevékenységi körünket: elsősorban a rendezvényszervezéssel, valamint mozgóképes anyagok készítésével egészült ki.

A reklám világában működő cégként lépést kellett tartanunk a folyamatosan fejlődő online kommunikáció kínálta lehetőségekkel.

Cégünk hat éves fennállása során folyamatos igényünk volt a fejlődésre, alakulásra. Mára kreatív - kommunikációs stúdióvá nőttük ki magunkat, ahol a marketing és PR vonalon mozogva, a nyomtatott és digitális csatornák mindegyikének professzionális kihasználását biztosítjuk ügyfeleink számára a stratégiai tervezéstől a konkrét megvalósításig, kivitelezésig.

Hisszük, hogy a hatékony kommunikáció az a varázsszőnyeg, ami cégedet, projektjeidet elrepíti az ügyfeleidhez.

De ha téged még nem érintenek ezek a céges mizériák, akkor is jó helyen jársz, ha a kreatív utakat keresed. Személyre szabott ajándékokat, kiegészítőket segítünk megálmodni és kivitelezzük is számodra. Hisz a Te lájkod nekünk nagyon sokat jelent!

Tevékenységeink:

Grafika

Na ez nem az, amikor kockásfüzetbe grafit ceruzával kis vonalzó mentén firkálgatunk. Ellenben csúcstechnológiával süvítünk az álmaid nyomában. Neked csak el kell képzelni és grafikusunk egere már fut is a világodba, hogy aztán a monitoron láthasd, és a hivatalos lájkod után jöhet a megvalósítás.

Garfikusunk egere bírja a kiadvány - és katalógusszerkesztést, csomagolást is szeret tervezni, szórólapokon, plakátokon futkorászik szabadidejében, főműsoridőben lapot szerkeszt, de leginkább az arculattervezés tetszik neki.

Nyomda

Te már láthatod színesben a másoknak szürke hétköznapokat is. A mai trendekhez igazodva digitális nyomdatechnikánkkal a szivárványon túl, minden színvilágot elő tudunk állítani az egyedi, erőteljes hatásoktól a visszafogott konszolidáltabbakig.

Dekor

Az egységes megjelenés harmóniát, biztos pozíciót sugároz. A harmónia teremtés lehetősége pedig a Te kezedben van: az épület külső és belső dekorációjától kezdve, szöveteken, munkaruhákon át, molinókon, reklámfelületeken, a termékek csomagolásig bárhol meg tudnak jelenni az arculat jellemző színei, formái. Na és persze a cégek világán túl, a Te világod is megjeleníthető.

davinci2.jpg

Fotó, videó és multimédia

A nem mindennapi eseményeket meg kell menteni az örökkévalóságnak, na meg kisfilmet is kell csinálni belőlük, hogy facebookon mindenki rendesen tudja lájkolni, nagymama-nagypapa büszkén mutogathassa. A kialakítás különlegességét vállaljuk mi, a jó pillanatokról viszont Neked kell gondoskodni. A legjobb formádat pedig albumba öntenéd és párodnak ajándékoznád? Rendelkezésedre állunk a műteremtől, helyszín kialakításon át, a profi fotóstól, a kész kinyomtatott fotókönyvig.

Egységes online kommunikáció

Ami ma nincs fent az interneten, az gyakorlatilag nem létezik – tartja a fáma és ezt Nálatok jobban nem is tudja senki. Egy komplex, jól működő internetes jelenlétet azonban komoly tervezőmunka előz meg. Az online marketing hatékonysága akkor aknázható ki igazán, ha a különböző csatornák működését összehangoljuk. Nagyobb eséllyel jutunk el célcsoportunkhoz, ha ugyanazt az üzenetet közvetítjük minden felületen.  Már nem az a kérdés, hogy jelen kell-e lennünk az interneten, hanem az, hogy a legjobban használjuk-e ki a világháló kínálta lehetőségeket. Mi pedig semmit sem szeretünk jobban, mint lehetőségeket kiaknázni. Segíthetünk Neked is?

Rendezvény

A kultúrafogyasztástól a medencés koktél party-ig egészen széles a rendezvények tárháza, ahol közreműködőként, szervezőként aktívkodtunk, de nem állnánk le a repertoár bővítéssel. A Te igényeidnek is szívesen megfelelnénk, legyen az az amatőr fotókiállításodtól egy tervezett sport bajnokságig szinte bármi. Ha már az ötleted megvan, de a körvonalak elnagyoltak, mi segítünk tisztán látni a kommunikációs stratégia terén és a megvalósítás során is kiállunk melletted.

Szólj hozzá

facebook cégbemutató