2011. dec 15.

Élménytúra ajánló

írta: Igekötő
Élménytúra ajánló

Három napos élménytúra Zakopanéba

Ha sportolni vágysz, de unod a konditermet, tarts velünk Zakopanéba, ahol festői környezetben túrázhatsz, edzhetsz együtt celebekkel és az ország legjobb sportolóival.

A képlet tehát egyszerű: jó társaság + aktív sporttevékenység = kikapcsolódás

Az ősz beköszönte nem jelenti azt, hogy minden mókának vége. A Te nyarad addig tart, ameddig megengeded neki! Ha még van néhány szabadnapod, amit aktív kikapcsolódással töltenél, ha kell hozzá a kuriózum, ami kirángat a szürke hétköznapokból, ha extrémitást akarsz, akkor tarts velünk a zakopanei élménygyűjtő túránkon szeptember 27 és 29. között.

stth zakopane.jpgA lengyel csúcsokat indulunk meghódítani, viszont a hódítás akkor lesz csak teljes, ha leküzdöttük a legnagyobb akadályt: saját fizikumunk határait feszegetjük.

A B. Brigád elintézte, hogy a túrán belekóstolhassunk a Kudo harcművészetbe a hazai vezető instruktor szakmai segítségével, hogy vasgolyós edzésekkel fejlesszük erő és állóképességünket, és a saját testsúlyos kondicionálással vezessük le fennmaradó szabad energiáinkat. A három napos túrát és edzőtábort a zakopanei csúcsokon csinálhatod végig egy igazán nem mindennapi csapat társaságában. A szükséges fizikai és szellemi erőnléted megteremtésén szakemberek irányításával ügyködhetsz.

A sport mellett persze a buli sem maradhat ki a repertoárból. Az önfeledt szórakozásban celebek lesznek partnereink a maximum 20 fős kis csapatunkban. Mi sem hagyjuk ki a kihagyhatatlant: tutaj utat a Dunajecen, napfürdőt a tengerszem mellett, a kiváló minőségű sajtokat és borokat. Mindezt tovább fűszerezzük a Lengyel Tátra legszebb és legismertebb turistaparadicsomában a hegygerincen túrával egybekötött edzéssel. 

A túra végére szemeidbe az álmok kacagását ígérjük. 

Szólj hozzá

túra ajánló