2011. dec 15.

Extrém sport ajánló

írta: Igekötő
Extrém sport ajánló

Egy extrém sport túrákat szervező cég honlapjára

Célcsoport: Sport kihívások után érdeklődő 18+.

 

Sétarepülés

Ha a hétköznapok feszültségei fölött szeretnél átsiklani, ha a problémákat másik szemszögből, fentről szeretnéd nézni, ha meg akarod ismerni a madarak világát, akkor Neked a sétarepülés lesz a megfelelő kihívás. Esztétikumot, belefeledkezést, jól megélt pillanatokat ígérünk.

Repülni ma is álom: de szó sincs arról, hogy csak álmodozni lehet róla. Keress minket, hogy magunkkal repíthessünk – a valóság mesés birodalmába: sétarepülés közben, a felhők közé…

 

Wakeboard

A wakeboard egy a szörfözés ihlette, extrém sport. A speciális deszkának köszönhetően a vízen járás élményét kínálja. Extrémitását a nyílt vízen szabadon száguldás megtapasztalása adja. A világot hátrahagyva, az adrenalin egekbe szökésével csak a pillanat megélésére lehet koncentrálni.

Népszerűsége töretlen, világszerte egyre többen beszélnek róla szerelemként.

Ne hagyd, hogy nélküled ússzanak el az álmaid! Jelentkezz, hogy segíthessünk valóságot teremteni belőlük.

how-to-wakeboard.s600x600 (1).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ejtőernyőzés

Ejtőernyős élményt a kínaiak dokumentáltak először. 1306-ban Fokien császár koronázására légi bemutatót terveztek. Repülőjük persze nem volt, így bambusznádakra feszített bőrlapokkal és derekukra erősített kötelekkel ugrottak fákról és tornyokról, kicsit úgy, mint a mai bázisugrók. A fáma szerint sértetlenül értek földet.

Technikában picit tovább léptünk, bár a zuhanás élményénél azóta is kevés adrenalin termelőbb elfoglaltság létezik. Azzal a páratlan szabadságérzettel kevés dolog veszi fel a versenyt. Ha azt mondjuk extrém sport először szinte mindenkinek az ugrás „ugrik be”, nem véletlenül.

Kétféle ember létezik, aki ugrott már, és aki készül rá. Te melyik csoportba tartozol?

Keress minket, ha újra próbálnád. Ha pedig még információkra van szükséged, hogy biztosra menj, és rászánd magad, állunk a kérdéseid elébe. Ez egy nyitott csoport, tehát mindenki csatlakozhat hozzá, aki érdeklődik az ejtőernyőzés iránt.

 

Búvárkodás

Ha álmaidban a víz alatti világ megismerése szerepel, a Te sportod a búvárkodás lesz. A víz alá bukva tevékenykedhetsz légzőkészülék nélkül (szabadtüdővel), önálló légzőkészülékkel vagy a felszínről kapott levegőellátással. A kedvtelési búvárkodás űzését a világ legnagyobb részén tanfolyamhoz kötik. Akik hivatásszerűen űzik a merülést – pl. a munkát végző ipari búvárok – különleges iskolákban tanulnak.

Mi egy alapképzést biztosítunk számodra, hogy minél biztonságosabb keretek között a legtöbbet tudd kihozni egy-egy merülésből. Ha Téged a mélységek vonzanak, mi segítünk megtalálni!

Szólj hozzá

extrém sport