2011. dec 15.

Laguna Kávézó

írta: Igekötő
Laguna Kávézó

Kisvárosi kávézó/pub facebook profil (részlet) + események szövegei

.... Amikor zajlanak a hétköznapok kihívásai, nehezen indul a reggel, kell az indító kávé, amikor üzleti partneredet kulturált, csendes közegben látnád vendégül Dabason, de mégsem a formális irodát választanád, a Laguna Kávézó otthont ad Neked. 

A hétvégéket viszont mi is felpörgetve éljük, térjetek be hozzánk ilyenkor is, ha a barátokkal van mit átbeszélni, vagy indítsátok nálunk a bulit. ...

 lagunakicsi.jpg

 

Fütyülünk a világra!

A Lagunában szombat este a Fütyülős pálinkák minden ízét megkóstolhatod, ráadásul egy áráért kettőt ihatsz! Fütyülj velünk a világra!

 

Komfortérzet

A kényelem jegyében telik a szombat este a Lagunában. A Southern Comfort teremti meg az alapokat az egyet fizet - kettőt kap akcióval, viszont az összkomforthoz Ti is kelletek! Várunk!

 

Kalózok éjszakája

A Malibu a legmagasabb minőségű, legtisztább barbadosi rum és kókusz elegye. Szombat este alma lével spékeljük tovább így long-drinkként fogyaszthatjátok akciósan a Lagunában. Reméljük, nálunk horgonyoztok le! Mindenkit vár, a Kapitány!

 

Immunerősítő vodka-narancs

A zord időre való tekintettel vodka-narancs akcióval fűtünk be szombaton a Lagunában. Gyertek, ha a buli előtt alapoznátok, vagy nálunk zárnátok az estét!

Szólj hozzá

facebook