2011. dec 15.

Kudo - harcra készen

írta: Igekötő
Kudo - harcra készen

Sport leírás, akciós kupon vásárláshoz

 Havi KUDO bérlet a harcolni vágyóknak és a mozgás szerelmeseinek

A sport jelentőségéről és az egészséges életmódról most nem kezdenénk litániába. Ezt vagy tudod magadtól már, vagy nem mi akarjuk elkezdeni megtanítani. Viszont, ha a harcművészetek Téged is ámulatba ejtenek, és nyitott vagy az újdonságokra is, akkor KUDO edzésen a helyed.

Most a B. Brigád kibokszolt egy jó árat Neked, hogy az októberi edzéseken kipróbálhasd magad. A Kudo Daido Juku japán önvédelmi küzdőrendszer, amely nem szorítkozik egyetlen stílus keretei és szabályai közé sem, de számos harcművészeti ág technikáit alkalmazhatja, pl.: Boksz, Thai boksz, Judo, Sambo, Karate.

Itt szó sincs katákról, formagyakorlatokról, csak harcban alkalmasnak talált technikákról.  A sallangokat, a valóságban alkalmazhatatlan harcmódokat az idő szépen, lassan lekoptatta rendszerünkről.

Most az edzések során kezdheted az alapoktól, de akár már meglévő tudásszintedre is építhetünk. Lehetsz 5 éves kislány, vagy negyvenes ügyvéd úr, mi most kesztyűt és szőnyeget adunk, hogy kezedbe vedd az irányítást! Ismerj meg és sajátíts el egy olyan harcművészetet, ami a tornatermen túl, a mindennapjaidba is csempész tanulságokat, újdonságokat. A rendesen végignyomott KUDO edzések után akkor sem kell majd megijedned, ha esetleg az utcán kell megvédened magad.

A kitartásodra, szorgalmadra most is szükség lesz, de nem leszel egyedül, az edzéseket végig Veled gyűrjük majd! kudo.jpg

Szólj hozzá

sport