2011. dec 15.

Corner Cafe

írta: Igekötő
Corner Cafe

Kávézó facebook profil: cégbemutató (részlet) + események

... Egy vidéki kisvárosban, nyári napfényben, teraszon ejtőzni a barátaiddal a diófa árnyékában, kezedben finom borral, az élet nagy kérdéseit fejtegetni - regénybe illően idillikus kép. 

Legyen a kisváros mondjuk Dabas, a helyszín a Corner Café terasza, a történet főhőse pedig legyél mondjuk Te! A diófáról, finom borról mi gondoskodunk, de a társaságot Neked kell biztosítanod :-). 

Ha nálad mégsem a bor a nyerő, akkor is várunk széles italkínálatunkkal! Éhségedet szendvicsekkel, ciabattával, pizzával tudod enyhíteni, ha pedig nasira vágysz, kóstold meg muffinjainkat, pogácsáinkat, nagy melegben viszont a jégkrém a tuti befutó.

Persze télen sem áll meg az élet. Ír hangulatot idéző pubunkban, a kinti hidegre való tekintettel a lélekmelegítőké a főszerep, a forralt borok, kávé-és teakülönlegességek, és a nagy baráti összejövetelek ideje ez.
De várunk napsütésben, nevetésben, hóesésben, örömödben, bánatodban, barátokkal vagy egyedül, szivárványban, szürkeségben, ha egyenesben vannak a dolgaid, vagy ha épp egy görbe estére vágysz. ...

corner.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az „ÉLVEZET” kerékpárral jár!

Az „Angyali csók”, az „Igaz Tündérmese” neked is jár! Minőségi teakínálatunkból fél áron válogathatsz, ha vasárnap biciklivel érkezel a Cornerbe! 
Tealapunkról számos minőségi fekete-, zöld- és gyümölcstea közül választhatsz.

 

Péntek az én napom! Péntek a sör napom!

Az egész hét fáradalmait rakd le a sarkon, és sörözz velünk a Cornerben! Arra gondoltunk, hogy a megfáradt vendéginknek, a mindennapok hőseinek péntek délutánra jár egy kis kedvesség, ezért minden harmadik frissen csapolt Hoegaarden pohárra, korsóra vagy zsiráfra a mi vendégeink vagytok. Hozzátok az egész csapatot, mert mindenkire ráfér egy kis péntek esti lazítás!

 

Kávéházi pezsgés

A kávéházak klasszikus tartozéka a világmegváltás. Az őszi melankólia leváltására vasárnapi kávéházi pezsgésre invitálunk a Cornerbe, ahol az ízesített latte-k akciója sokat dob a hangulaton. A mézeskalács, almás pite, pörkölt mogyoró és madártej harmóniái kezdenek mosolyhadjáratba.

 

Bacardi varázslat

Hűlnek az esték, de mi ne engedjük, hogy vége legyen a nyárnak! A kubai tüzes temperamentumot, a latinos hangulatot a Bacardi és a különböző íz változatai varázsolják szombat estére a Cornerbe, egyet fizetsz- kettőt ihatsz akcióval.

 corner3.jpg

 

Szólj hozzá

facebook kávézó