2011. dec 14.

Más vizeken

írta: Igekötő
Más vizeken

Bayliner cégleírás

... A Bayliner 2007 nyarán megnyitotta első gyári bemutatótermét Magyarországon, ezzel itthon is közvetlen hozzáférést biztosítva termékeihez és szolgáltatásaihoz.

A Bayliner a Brunswick csoport tagja, a szabadidős hajógyártásban elismert, piacvezető világmárka. A négy és fél évtizedes töretlen fejlődés eredményeként könyvelhetjük el, hogy ma a világon a legtöbb szabadidőhajót a Bayilner adja el. Egyike a legrégebbi amerikai cégeknek, bizonyítottan stabil múlttal és pénzügyi háttérrel.

A cégcsoport által kifejlesztett, és gyártott Mercury és Mercruis motorok már szinte minden más hajómárkában is megtalálhatóak. Az évek során több hajóépítő cég jelent meg és tűnt el a piacról, alkatrész-hozzáférés, szerviz- és garanciális szolgáltatások nélkül hagyva ügyfeleit. A Brunswick cégóriás a lehető legnagyobb támogatást nyújtja ügyfeleinek. A gyártó által biztosított magas színvonal mind a technikai felszereltségben, mind a kivitelezésben megmutatkozik. Elérhető árai tették először Amerikában, majd a világ minden részén a legkeresettebb hajómárkává. ... 

baylainer.jpg

 

Szólj hozzá

cégbemutató